Aanmelden als lid

Inschrijfformulier WVAP.nl

Waarom een lidmaatschap?

De WVAP is een vereniging die volledig draait op de vrijwillige diensten van haar leden. Dankzij deze diensten die worden geleverd door uitvoering te geven aan de organisatie van evenementen, deelname aan een commissie/bestuur, als havenmeester/brugbediener of overige activiteiten binnen de vereniging uit te voeren, zorgen we ervoor dat alle bestuurlijke taken worden uitgevoerd, de havens onderhouden blijven en de faciliteiten schoon zijn. Doordat we dit in eigen hand houden, is het voor ons mogelijk de contributie en liggelden laag te houden.
Voordelen van een lidmaatschap
Naast de gezelligheid binnen de vereniging profiteren leden van de WVAP ook van de volgende voordelen:

– De mogelijkheid om in de zomer en/of winter je boot te stallen in de haven van Oude Veer te Anna Paulowna of in de haven Van Ewijcksluis.
– Tegen een kleine bijdrage kun je deelnemen aan evenementen georganiseerd door de vereniging.
– Eén keer per jaar ontvang je thuis of via de mail het clubblad/jaarboekje met alle informatie over de WVAP en de jaarstukken voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.
– Iedere maand ontvang je een digitale nieuwsbrief met een overzicht van actualiteiten en evenementen binnen de vereniging.
Aanmeldprocedure
Watersporters of geïnteresseerden in de watersport kunnen zich bij de Watersportvereniging Anna Paulowna aanmelden als lid met het aanmeldformulier.

Dit aanmeldformulier dient vervolgens ingevuld gemaild te worden naar het secretariaat via
secretaris@WVAP.nl
Of per post naar het volgende adres: Kerkweg 2a 1761 JD Anna Paulowna, t.a.v. de Secretaris.
Na ontvangst ontvang je een uitnodiging voor een introductiegesprek met de havencommissaris van de haven waarvoor u een ligplaats heeft aangevraagd. Tijdens dit gesprek wordt het reilen en zeilen binnen de vereniging uitgelegd en kun je eventueel nog vragen stellen. Pas na akkoord op je aanmelding kom je in aanmerking voor een ligplaats. De vereniging heeft een (korte) wachtlijst voor ligplaatsen, dus we kunnen geen garantie geven dat er direct een ligplaats beschikbaar is. Uiteraard kunnen we je hier tijdens het introductiegesprek meer over vertellen.

Postadres Bestuur Watersportvereniging Anna Paulowna
WVAP
T.a.v. Het Bestuur
Kerkweg 2a
1761 JD Anna Paulowna