Welkom op de website van Watersport Vereniging Anna Paulowna

De vereniging is 23 april 1976 opgericht en bezit twee afzonderlijke havens:

  • Jachthaven Oude Veer in Anna Paulowna: gelegen aan het Hoge Oude Veer met een schitterend uitzicht op de molen en omgeven met prachtig vis- en vaarwater. Op loopafstand zijn er diverse restaurants, snackbars, een café en een uitgebreid winkelcentrum. Ook bezienswaardigheden, zoals de Poldertuin en dierenpark Hoenderdaell, zijn op loopafstand. Gewoon een gezellige haven, waar genoeg te beleven is. 
  • Jachthaven Van Ewijcksluis in Van Ewijcksluis: gelegen nabij het Amstelmeer, waar je heerlijk kan zwemmen, vissen, en varen. Alles wat met watersport te maken heeft, kan er wel gedaan worden. Een prachtig restaurant met terras bij de brug, waar je in de zon kunt zitten. Ontspannen wandelen of een visje halen bij één van de viswinkels om de hoek. Gewoon een fijne haven, waar je echt tot rust komt.