Welkom op de website van Watersport Vereniging Anna Paulowna.

De vereniging is 23 april 1976 opgericht en bezit twee afzonderlijke havens:

 • Jachthaven Oude Veer in Anna Paulowna: gelegen aan het Hoge Oude Veer met een schitterend uitzicht op de molen en omgeven met prachtig vis- en vaarwater. Op loopafstand zijn er diverse restaurants, snackbars, een café en een uitgebreid winkelcentrum. Ook bezienswaardigheden, zoals de Poldertuin en dierenpark Hoenderdaell, zijn op loopafstand. Gewoon een gezellige haven, waar genoeg te beleven is. 
 • Jachthaven Van Ewijcksluis in Van Ewijcksluis: gelegen nabij het Amstelmeer, waar je heerlijk kan zwemmen, vissen, en varen. Alles wat met watersport te maken heeft, kan er wel gedaan worden. Een prachtig restaurant met terras bij de brug, waar je in de zon kunt zitten. Ontspannen wandelen of een visje halen bij één van de viswinkels om de hoek. Gewoon een fijne haven, waar je echt tot rust komt.

11 reacties op “

 1. Alhoewel ik bang ben dat weinigen dit lezen wil ik toch het bestuur en de leden fijne feestdagen en een goed watersport seizoen 2018 toewensen.
  Peter en Marry Klaasse

 2. bestuur en leden, een fijn kerstfeest, een heel gelukkig nieuwjaar en een fantastisch vaarseizoen toegewenst door:
  Marry en Peter Klaasse

 3. Wordt het niet eens Tijjd om zulke negatieve verhalen van de site te halen. Ik bedoel de traktie van John? Hij schrijft zijn stukje in 2014? We leven bijna in 2017. Ik zou zeggen probeer een beetje up to date te blijven. En schrijf positief. Gasten lezen dit toch ook

 4. dick en dora sterkte, beterschap en snel bekomen van de schrik.
  dick, toch een beetje gezonder gaan leven, we hebben je nog langer nodig.
  Peter n Marry Klasse

 5. Inmiddels zit ik bijna 8 weken in het gips.
  Afdeling Oude Veer bedankt voor de kaart en de steunbetuiging die ik van jullie mocht ontvangen.
  Daar kan de afdeling Van Ewijcksluis (op een paar uitzonderingen na) nog wat van leren, want na ruim 10 jaar vrijwilligerswerk en altijd voor iedereen te hebben klaar gestaan ben ik al heel snel vergeten.
  Het ga jullie goed.

  John

 6. Via deze site wil iedereen van de watersportvereniging bedanken voor alle leuke kaarten, bloemen en reacties, die ik heb mogen ontvangen. Deze reacties hebben mij zeer goed gedaan, en ik hoop jullie allemaal te zien op de komende ALV op 28 maart. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *